Om HED Group

HED Group eller Haneseth Engineering Design Group ble startet i 2021 som en del av Haneseth Gruppen. 
Selskapet er basert i Litauen og har kontorsted i Panerių g. 14, LT-01312 Vilnius.

HED Group er et rådgiving, ingeniør foretak i Litauen som primært jobber på Norsk, Svensk og Litauisk market. Vi prosjekterer sanitær, varme, kjøle, sprinkler, ventilasjon og elektro anlegg. 

Vi er for tiden 4 ingenører med lang erfaring innen faget. 

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2021 passert 400 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.